Tarihi zirvesindeki hissede 3 kurumdan yüklü satış! Hisse taban oldu!

Borsa İstanbul endeksi 17 Nisan seansında yükselirken Çelik Halat (CELHA) hissesi taban oldu. Yapıkredi Yatırım, Bank of America (BofA) ve Yatırım Finansman üzerinden yüklü miktarda CELHA satışı geldi.

Tarihi zirvesindeki hissede 3 kurumdan yüklü satış! Hisse taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Çelik Halat (CELHA), 2024 yılındaki yükselişi ile dikkat çekmişti. Kısa zamanda %153 yükselen CELHA, 17 Nisan tarihinde gelen yüklü satışların ardından taban fiyata oturdu!

KISA ZAMANDA %153 YÜKSELDİ!

Çelik Halat'ın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 25 Aralık 2023 tarihinde 18,84 TL'ye kadar düşmüştü. 2024 yılına güçlü bir giriş yapan CELHA, 17 Nisan seansında şimdiye kadarki tarihi zirvesi olan 47,70  TL'yi gördü. Hisse, 25 Aralık'tan bu yana %153 yükseliş gösterdi. Çelik Halat hisselerinde zirveden gelen satış, hisseyi taban fiyata götürdü. Hisse, 41,62 TL'ye geriledi.

Tarihi zirvesindeki hissede 3 kurumdan yüklü satış! Hisse taban oldu!

3 KURUMDAN YÜKLÜ SATIŞ!

Çelik Halat hisselerinde özellikle 3 kurum üzerinden yüklü satış geldi. Yapıkredi Yatırım aracılığı ile 609 binin üzerinde, Bank of America üzerinden 133 binin üzerinde ve Yatırım Finansman üzerinden de 64 binin üzerinde lot satıldı. 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme