Halka arz şirketten ihale açıklaması! Hisse yükselişte!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Ekos Teknoloji ve Elektrik (EKOS), ihale açıklamasında bulundu. EKOS payları, 17 Nisan tarihinde yükselişi ile dikkat çekti.

Halka arz şirketten ihale açıklaması! Hisse yükselişte!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden biri olan Ekos Teknoloji ve Elektrik (EKOS), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir ihale açıklamasında bulundu. Şirketten yapılan açıklamada, "TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TEİAŞ) tarafından teklifimizin değerlendirilmesi tamamlanmış olup söz konusu alım için TEİAŞ tarafından şirketimize tüm iş kalemleri için sözleşme imzalama daveti iletilmiştir.

İlgili sözleşme, 10 (on) takvim günü içerisinde imzalanacaktır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." denildi.

HİSSE YÜKSELİŞTE!

Ekos Teknoloji ve Elektrik'in Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 16 Nisan tarihinde 47,10 TL'den kapanış yapmıştı. Hisse, 17 Nisan saat 11.30 itibariyle %5'in üzerinde yükselişle 50 TL'ye yakın fiyatta işlem görüyor.

HALKA ARZ SONRASI %474 YÜKSELMİŞTİ!

Ekos Teknoloji ve Elektrik'in halka arz edilen payları, 21 Kasım 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Halka arz fiyatı 12,77 TL olan EKOS, 6 Şubat 2024 tarihli seansta 73,30 TL'yi görmüştü. Son aylarda düşüşe geçen EKOS, zirveden uzaklaştı.

Halka arz şirketten ihale açıklaması! Hisse yükselişte!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme