Enerji devi 86.002.100 TL'lik ihaleyi kazandı!

Borsa İstanbul'da işlem gören enerji şirketlerinden Europower Enerji (EUPWR), kazandığı ihaleyi açıkladı. Şirket, ihale bedelinin 86.002.100 TL olduğunu belirtti.

Enerji devi 86.002.100 TL'lik ihaleyi kazandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan yeni halka arz şirketlerden Europower Enerji, yaptığı iş anlaşmaları ve kazandığı ihalelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden kazandığı bir ihalenin daha detaylarını aktardı.

Yatırımcıları KAP açıklaması ile bilgilendiren şirket,"11/01/2023 tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde şirketimizin, ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından gerçekleştirilen UEDAŞ 24-040 ihale kayıt numaralı ‘'UEDAŞ 2024 YILI YATIRIM MALZEMELERİ ALIMI (TRAFO) İŞİ'' konulu ihaleye katıldığı ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olduğu bildirilmişti.

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.  İhale Komisyonu, şirketimize işin uhdemizde kaldığına dair kesinleşme kararını iletmiştir. Taraflar arasında sözleşme 10(on) takvim günü içerisinde imzalanacaktır.

İşin baz bedeli 2.713.000, -USD'dir. (İki milyon yedi yüz on üç bin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile işin bedeli 86.002.100, -TL'dir.)

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız." ifadelerine yer verdi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme