Enerji hissesini BofA topladı! 5 günde yüzde 43 yükseldi!

Borsa İstanbul'da işlem gören enerji şirketlerinden Margün Enerji (MAGEN), son 3 seansta tavan oldu. MAGEN payları,i son 5 seansta ise yaklaşık yüzde 43 kazandırdı. Bank of America (BofA) üzerinden 475 binin üzerinde MAGEN hisse alımı yapıldı.

Enerji hissesini BofA topladı! 5 günde yüzde 43 yükseldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören enerji şirketlerinden Margün Enerji (MAGEN), son zamanlarda sert yükselişi ile dikkat çekiyor. Margün Enerji, 2024 yılına da güçlü giriş yapan hisselerden biri oldu. 29 Aralık 2023 tarihli seansı 9,48 TL'den kapatan hisse, yılbaşından bu yana %113 yükseliş kaydetti.

SON 5 SEANSTA %43 YÜKSELDİ!

Margün Enerji'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 5 Nisan 2024 tarihli seansı 14,13 TL'den kapattı. Hisse, daha sonra ise yükselişe geçerek adından söz ettirdi. Son 3 seansta tavan fiyatı göre MAGEN, 17 Nisan tarihinde de tavan olarak 20,20 TL'ye yükseldi. Margün Enerji hisseleri, 5 Nisan - 17 Nisan arasında gerçekleştirilen 5 seansta %43 yükseliş kaydetti.

BANK OF AMERICA'DAN YÜKLÜ ALIM!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America (BofA), 17 Nisan tarihli seansta 475 binin üzerinde lot alımı ile MAGEN tahtasında alıcı lideri oldu. BofA'nın ardından 362 binin üzerinde lot alınan A1 Capital ikinci, 236 binin üzerinde lot ile de OYAK üçüncü sırada yer aldı.

Enerji hissesini BofA topladı! 5 günde yüzde 43 yükseldi!

Tüm veriler, haber yayın saati ile geçerlidir. Gün içerisinde rakamlar ve fiyatlar değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme