İşte son 1 ayın en çok yükselen BIST100 hisseleri!

Endeks düşerken onlar yükseldi. Son 1 ayda en fazla yükseliş gösteren BIST100 endeksi hisseleri, Halka Arz Haberler olarak derledik.

İşte son 1 ayın en çok yükselen BIST100 hisseleri!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul 100 Endeksi, 22 Aralık seans kapanışı ile birlikte şimdiye dek yaklaşık %6 değer kaybetmiş oldu. Endeksin bu denli düşüş göstermesi sonrasında birçok hisse senedi de değer kaybederken, aralık ayında şimdiye dek pozitif konumda olan sadece 16 hisse senedi yer aldı. İşte o hisse senetleri ve pozitiflik durumları.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

COCA COLA İÇECEK

Coca Cola İçecek (CCOLA) hisseleri aralık ayında en çok değer kazanan hisseler listesinde başı çekiyor. Hisse, bu ay %23,63 değer kazandı. CCOLA hisseleri 22 Aralık tarihli seansı 501 TL'den kapattı.

ANADOLU EFES

Listenin ikinci sırasında yine bir içecek şirketi var. Anadolu Efes Biracılık (AEFES) aralık ayında %21,28 değer kazandı. Hisse, 22 Aralık tarihli borsa seansını 134,50 TL'den kapattı.

AKBANK

Akbank (AKBNK) aralık ayında şimdiye dek en çok yükselen hisseler sıralamasında üçüncü sırada yer buldu. AKBNK hisseleri bu ay, %16,41 değer kazandı. Hisse 22 Aralık tarihli seansı ise 39,16 TL'den kapattı.

GARANTİ BANKASI

Listenin dördüncü sırasında ise yine bir banka hissesi yer aldı. Garanti Bankası (GARAN) hisseleri, bu ay şimdiye dek %11,56 değer kazandı. Hisse 22 Aralık 2023 Cuma tarihli borsa seansını 60,30 TL'den kapattı.

İŞ BANKASI (C)

İş Bankası'nın C hisseleri, aralık ayında şimdiye dek en çok yükselen beşinci hisse senedi konumunda yer aldı. Hisse, bu ay %10,91 değer kazanarak 22 Aralık tarihli seansı 23,78 TL'den kapattı.

YAPI VE KREDİ BANKASI

Listemizin devamını yine bir banka hissesi ile sürdürüyoruz. Yapı ve Kredi Bankası (YKBNK) hisseleri, aralık ayında şimdiye dek %6,56 değer kazandı. Hisse, Cuma günkü seansı ise 20,46 TL'den kapattı.

TÜRK TELEKOM

Türk Telekom (TTKOM) hisseleri, aralık ayında en çok yükseliş gösteren yedinci hisse senedi oldu. Şirketin hisseleri, bu ay şimdiye kadar %4,94 değer kazandı. 22 Aralık Cuma günkü seansı ise 25,08 TL'den kapattı.

SABANCI HOLDİNG

Sabancı Holding (SAHOL) hisseleri ise aralık ayında %4,27 değer kazanarak, yükselen hisseler arasında yer buldu. Hisse 22 Aralık tarihli seansı 63,55 TL'den kapattı.

MAVİ GİYİM

Mavi Giyim (MAVI) hisseleri de aralık ayında değer kazanan hisseler arasında yer alan bir diğer şirket olarak kayıtlara geçti. Hisse bu ay şimdiye dek %4,04 değer kazanmış oldu. 22 Aralık tarihli borsa seansını 105,50 TL'den kapattı.

ANADOLU GRUBU HOLDİNG

Anadolu Grubu Holding (AGHOL) hisseleri, aralık ayında değer kazanan hisselerden biri olarak bu ay şimdiye dek %3,83 yükseldi. Şirketin hisseleri, 22 Aralık tarihli borsa seansını 197,70 TL'den kapattı.

İŞ GMYO

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (ISGYO) hisseleri de aralık ayında değer kazanan hisselerden biri oldu. Bu ay şimdiye dek %3,78 değer kazanan ISGYO hisseleri, 22 Aralık tarihli seansı ise 21,58 TL'den kapattı.

KIZILBÜK GYO

Kızılbük Gayrimenkul Yatıırm Ortaklığı (KZBGY) hisseleri aralık ayında şimdiye dek %3,16 değer kazandı. Hisse, 22 Aralık tarihli seansı ise 18,94 TL'den kapattı.

EREĞLİ DEMİR ÇELİK

Ereğli Demir Çelik (EREGL) hisseleri de %2,54 değer kazanan hisse oldu. Bu hissede 22 Aralık tarihli borsa seansı, 42 TL'den kapandı.

ENKA İNŞAAT

Enka İnşaat (ENKAI)'ın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, bu ay şimdiye kadar %1,59 değer kazandı. Hissede 22 Aralık tarihli seans 35,72 TL'den kapandı.

BİM MAĞAZALAR

Bim Mağazalar (BIMAS) hisseleri de son 1 ayda en çok yükselen hisseler sıralamasında 15. sırada yer buldu. Hissede son 1 aylık değişim, %1,48 yükselişle gerçekleşti. BIMAS hisselerinde 22 Aralık tarihli seans, 309,50 TL'den kapandı.

BORUSAN YATIRIM

Borusan Yatıırm (BRYAT) hisseleri son 1 ayda pozitif konumda bulunan son hisse senedi olarka kayıtlara geçti. Hissedeki pozitiflik oranı ise sadece %1 oldu. 22 Aralık tarihli borsa seansı bu hissede 2.321 TL oldu.

İŞTE SON 1 AYDA YÜKSELİŞ KAYDEDEN O LİSTE!

İşte son 1 ayın en çok yükselen hisseleri!

İşte son 1 ayın en çok yükselen hisseleri!

İşte son 1 ayın en çok yükselen hisseleri!Listede yer alan rakamlar, aralık ayı içerisinde değişebilir. Yeni halka arzlar bu listeye dahil değildir. Liste, son 1 ay içerisindeki değişim oranlarını kapsar. BIST100 Endeksi hisseleriyle sınırlıdır.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme