Halka arz hissede tavan serisi bozuldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden IC Enterra Yenilenebilir Enerji (ENTRA), 5 gün tavan serisi göstermişti. Hissede 16 Nisan tarihinde tavan serisi bozuldu ve güne düşüşle başladı.

Halka arz hissede tavan serisi bozuldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul piyasasının yeni halka arz şirketlerinden biri olan IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 4 Nisan 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Şirketin halka arz edilen payları, o tarihin ardından 5 seansta peş peşe tavan oldu. Halka arz fiyatı 10 TL olan ENTRA, 15 Nisan tarihli seansı 16,10 TL'den kapatarak yatırımcılarına yaklaşık %61 kazanç sağladı. Hissede 16 Nisan tarihinde ise işler tersine döndü ve tavan serisi bozuldu. ENTRA payları, seans açılışını düşüşle yaptı. 

Halka arz hissede tavan serisi bozuldu!

AHLATCI'DAN 7 MİLYONUN ÜZERİNDE SATIŞ!

IC Enterra Yenilenebilir Enerji paylarında satıcılar tarafında Ahlatcı Yatırım lider oldu. Ahlatcı Yatırım üzerinden saat 10.05 itibariyle 7,3 milyonun üzerinde ENTRA lot satışı gerçekleştirildi. Satıcılarda ikinci sırada ise 2,2 milyonun üzerinde lot ile Gedik Yatırım yer aldı. Gedik'i 2,1 milyon lot satışı ile Piramit, 1,3 milyon lot satışı ile QNB, 888 binin üzerinde lot ile de ALB takip etti.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme