Halka arz şirket, neredeyse her gün iş anlaşması açıklıyor!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi, neredeyse her gün iş anlaşması açıklıyor. Şirket, yılın son seansında da rekor bedelli bir iş anlaşması duyurdu.

Halka arz şirket, neredeyse her gün iş anlaşması açıklıyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mayıs ayında halka arz olan borsanın yeni şirketlerinden CW Enerji, son zamanlarda sık sık yeni iş anlaşmaları açıklamaya başladı. Peş peşe iş anlaşmaları duyuran şirket, bu kez yine rekor bedelli bir iş anlaşması duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan duyuruda, iş anlaşması bedelinin 1.811.250,01 dolar ve TL karşılığı ise 53.245.859,92 TL olduğu belirtildi.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Şirketten yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile Samsun Makina Sanayi Anonim Şirketi arasında, güneş enerjisi paneli satışı konusunda KDV Hariç 1.811.250,01 USD ( BirMilyonSekizYüzOnBirBinİkiYüzElliAmerikanDolarıBirCent )  (Bu tutar TCMB Döviz alış USD/TL kuru ile KDV hariç toplam 53.245.859,92 TL'dir) tutarlı bir sözleşme imzalanmıştır . Satışa istinaden müşteri tarafından yaklaşık %20 avans ödemesi beş gün içerisinde gerçekleşecektir.  Belirtilen panel satışına ilişkin ürün tesliminin 2024 yılı ikinci çeyreği sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır." denildi.

HALKA ARZ SONRASI YATIRIMCISINA KAZANDIRDI

2023 Mayıs ayında halka arz edilen CW Enerji, borsada işleme başlamasının ardından yatırımcılarına para kazandıran bir şirket oldu. CWENE payları, 108,60 TL'den halka arz edilmişti. Halka arz sonrası en yüksek 421,90 TL'yi gören CWENE hisseleri, şu sıralar ise 250 TL'nin üzerinde işlem görüyor.

Halka arz şirket, neredeyse her gün iş anlaşması açıklıyor!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme