Hissesi tavan tavan yükselen şirketten açıklama geldi!

Borsa İstanbul'da işlem gören bilgisayar şirketlerinden Despec Bilgisayar (DESPC) hisseleri kısa zamanda ikiye katladı. Yaşanan olağan dışı fiyat hareketleri üzerine şirketten açıklama geldi.

Hissesi tavan tavan yükselen şirketten açıklama geldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının dikkat çeken bilgisayar şirketlerinden biri de son zamanlarda Despec Bilgisayar oldu. Şirketin hisseleri, özellikle 2023 yılının ikinci yarısından sonraki yükselişi ile yatırımcılarının yüzünü güldürdü. 2024 yılına da yükselişle giren DESPC payları, yeni yılda şimdiye dek fiyatını iki katından fazla yükseltti. Yaşanan son günlerdeki olağan dışı fiyat hareketleri üzerine şirketten de açıklama geldi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan Despec Bilgisayar, "Borsa İstanbul A.Ş.'nin 13.03.2023 tarih ve E-18454353-100.06-24832 sayılı yazısı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin, kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunun bildirilmesi talep edilmiştir.   
Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumların Kamuya açıklanmasına ilişkin Tebliği'ne göre mevcut durum itibariyle Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır."
ifadelerini kullandı.

2024'TE %108 YÜKSELDİ!

Despec Bilgisayar'ın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 2024 yılında %108 yükseldi. DESPC, 29 Aralık 2023 tarihli seansı 28,50 TL'den kapatmıştı. Son zamanlarda da tavan serisi yakalayan DESPC, 12 Mart seans kapanış fiyatı olan 59,30 TL'ye göre, %108 kazanç sağlamış oldu.

Hissesi tavan tavan yükselen şirketten açıklama geldi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme