Hun Yenilenebilir Enerji (HUNER), Avrupa'ya açılıyor!

Enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden Hun Yenilenebilir Enerji (HUNER), Avrupa'ya açılıyor. Yunanistan'da GES satın alınması için harekete geçti.

Hun Yenilenebilir Enerji (HUNER), Avrupa'ya açılıyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören enerji şirketlerinden Hun Yenilenebilir Enerji (HUNER), Avrupa'ya açılma kararı aldı. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, Yunanistan'da bir güneş enerji santralinin alımı konusunda görüşmelere başlandığını duyurdu.

Hun Yenilenebilir Enerji (HUNER), Avrupa'ya açılıyor!

Fotoğraf: Hun Yenilenebilir Enerji

Şirketten yapılan KAP açıklamasında, "Şirketimizi uluslararası pazarlara açmak ve enerji santrali portöyümüzü çeşitlendirerek büyütmek stratejimiz kapsamında Yunanistan'da kurulmakta olan bir güneş enerjisi santralinin satın alınması için Avrupa menşeili bir firmayla satın alma görüşmelerine başlanmıştır. Gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine saygılarımızla sunarız." ifadelerine yer verdi.

HUNER HİSSE HAREKETLERİ!

Hun Yenilenebilir Enerji'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, son 12 ayda en yüksek 7,56 TL'yi gördü. HUNER payları, en düşük ise 3,64 TL'yi görmesinin ardından yukarı yönlü hareketlenmişti. Şirket hisseleri, 11 Haziran tarihli seansta ise 4,15 TL'li fiyatlardan işlem görüyor.


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. 

Bakmadan Geçme