İlk işlem gününde taban kapatan halka arz bugün tavana gidiyor!

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 21 Aralık Perşembe günü borsada kötü bir başlangıç yapmıştı. İlk işlem gününde taban fiyattan kapanan AVPGY hisseleri, bugün tavana gidiyor!

İlk işlem gününde taban kapatan halka arz bugün tavana gidiyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan son şirket Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., toplam 100.000.000 lotu halka arz etmişti. Halka arz fiyatı ise 55,08 TL olan şirket, Tab Gıda'nın ardından TL bazlı en büyük ikinci halka arz olması ile dikkat çekmişti. AVPGY'nin halka arz edilen payları, 21 Aralık Perşembe günü Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı.

Son halka arzlar gibi AVPGY de borsadaki düşüşe ayak uydurmuş ve ilk gününde -8,35 düşüşle 50,50 TL'den açılış yapmıştı. Geçtiğimiz günkü seansı taban fiyat olan 49,60 TL'den kapatan AVPGY hisselerinde bugün ise tam tersi bir durum görüldü.

ÖNCE DÜŞTÜ SONRA TAVANA YÜRÜDÜ

Avrupakent GYO hisseleri, 22 Aralık seans açılışında aslında güne düşüşle başlamıştı. Dün 49,60 TL'den kapatan hisse, bugün de 45,50 TL'ye kadar geriledi. Daha sonra ise yükselişe geçen AVPGY hisseleri, saat 11.50 itibariyle en yüksek 53,70 TL'ye kadar yükseldi. AVPGY hacimliler listesinde ilk sırada yer alıyor.

Bakmadan Geçme