Kayserili şirket, Mısır'da bir firma ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Borsa İstanbul'da işlem gören Kayseri firmalarından Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş., Mısır'a satış yapacak. Şirket, Mısır'daki bir firma ile imzalanan 5 yıllık sözleşmenin detaylarını paylaştı.

Kayserili şirket, Mısır'da bir firma ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş., Mısır'da faaliyet gösteren Al Arabia firması ile sözleşme imzaladı. Formet, bu sözleşme kapsamında gazlı fırınlar ve üretmeyi planladığı küçük ev aletlerinin üretim ve dağıtımının yapılacağını aktardı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden sözleşme detaylarını aktaran Formet, şu açıklamalara yer verdi:

"Şirketimiz ile Mısır firması olan Al Arabia Group firması arasında üretmekte olduğumuz gazlı fırınlar ve üretmeyi planladığımız küçük ev aletlerinin üretim ve dağıtımını içeren 5 yıllık çerçeve sözleşme imzalanmıştır. Hacim ve ciro miktarı netleştikçe kamuoyu ile paylaşılacaktır. Şirketimize ve ülkemize hayırlı olsun."

HİSSE YÜKSELİŞTE!

Formet Metal'in Borsa İstanbul'da işlem gören payları bugün yükselişi ile dikkat çekiyor. 2 Şubat 2024 tarihli seansı 3,04 TL'den kapatan FORMT payları, 5 Şubat tarihinde ise saat 15.35 itibariyle %3'e yakın yükselişle 3,13 TL'li fiyatlardan işlem görüyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme