Pasifik Teknoloji halka arzında beklenen detay belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan son şirketlerden Pasifik Teknoloji hakkında beklenen detay belli oldu.

Pasifik Teknoloji halka arzında beklenen detay belli oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 31 Ocak 2024 tarihli haftalık bültende 2 şirkete halka arz için onay vermişti. Buy şirketler ise Bor Şeker A.Ş. ve Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. oldu. Her iki şirketin de halka arzında bazı detaylar netleşti ancak yatırımcılar, şirketlerin talep toplama tarihleri, katılım endeksi ve borsa kodu gibi detayları merakla bekliyordu.

Yatırımcıların Pasifik Teknoloji halka arzında beklediği borsa kodu detayı da belli oldu. Sosyal medyada paylaşılan PSTEK kodu gündem olmuştu. Ancak şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) profilinde borsa kodunun PSTEK olmadığı görüldü.

PASİFİK TEKNOLOJİ BORSA KODU BELLİ OLDU!

Pasifik Teknoloji'nin borsa kodu PATEK oldu. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket profili de açıldı. Yatırımcılar şimdi, Pasifik Teknoloji'nin SPK onaylı izahnamesinin yanı sıra, fiyat tespit raporu ve talep toplama tarihlerini beklemeye başladı.

Pasifik Teknoloji halka arzında beklenen detay belli oldu!

TOPLAM 27 MİLYON LOT HALKA ARZ EDİLECEK!

Pasifik Teknoloji'nin halka arzında toplam 27.000.000 lot halka arz edilecek. Şirketin halka arzında fiyat ise 35 TL şeklinde açıklanmıştı. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım uygulanacak olan halka arzda, yatırımcı grubu bazında tahsisat oranları ise SPK onaylı izahnamenin ardından belli olacak.

Pasifik Teknoloji halka arzına dair netleşen tüm detayları, aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalarımız üzerinden anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme