Tavan olan hisse halka arz fiyatının üzerine çıktı!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi 8 Ocak 2024 tarihli seansı tavan fiyattan kapattı. Daha önce halka arz fiyatının altında düşen hisse, yeniden halka arz yukarı çıktı. Detaylar, Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız haberde!

Tavan olan hisse halka arz fiyatının üzerine çıktı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz onayı alan son şirketlerden Mega Metal (MEGMT) günler sonra yeniden halka arz fiyatının üzerine yükseldi. Mega Metal’in halka arz edilen payları, 15 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Borsada işleme başlamasının ardından en yüksek 34,22 TL’yi gören MEGMT hissesi, daha sonra ise halka arz fiyatı olan 28,30 TL’nin altına gerilemişti.

%25’E YAKIN DEĞER KAYBETMİŞTİ

Mega Metal hisseleri, 15 Aralık 2023 tarihinin ardından sert düşüş göstermişti. MEGMT, 2023 yılının son seans günü olan 29 Aralık’ta en dip fiyata inmiş ve 21,82 TL’ye kadar gerilemişti. Hisse o fiyatlara gelindiğinde ise halka arz fiyatının yaklaşık %25 altına düşmüştü.

TAVAN OLDU, YENİDEN HALKA ARZ FİYATININ ÜZERİNE ÇIKTI

Mega Metal hisselerinde 8 Ocak 2024 tarihli seansta alıcılar ağırlıkta oldu. 5 Ocak 2024 tarihli seansı 26,48 TL’den kapatan MEGMT hissesi, bugün tavan fiyata yükseldi. Halka arz fiyatı 28,30 TL olan MEGMT günü 29,12 TL’den kapatarak yeniden halka arz fiyatının üzerine çıkmış oldu.

Tavan olan hisse halka arz fiyatının üzerine çıktı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme