Yüzde 260 bedelsiz dağıtan şirket milyon TL'ye imza attı!

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden biri olan Fonet Bilgi Teknolojileri, yüzde 260 bedelsiz sermaye artırımı sonrası bu kez de milyon dolarlık iş anlaşması imzaladı.

Yüzde 260 bedelsiz dağıtan şirket milyon TL'ye imza attı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanların dikkat çeken şirketlerinden biri olan Fonet Bilgi Teknolojileri (FONET), yükselişi ile adından söz ettirmişti. Şirket, yakın zamanda %260 oranında bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirmiş ve yatırımcılarına da bedelsiz pay dağıtımı yapmıştı. Hisse fiyatı da bölünen şirket, dikkat çeken bir iş anlaşmasına daha imza attı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan Fonet, iş anlaşmasına ilişkin "Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ile 36 ay süreli "Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) Hizmet Alımı" sözleşmesi 32.719.176,00 TL bedelle 29.12.12.2023 tarihinde imzalanmıştır." ifadelerini kullandı.

2023'Ü YÜKSELİŞLE KAPATTI

Fonet'in Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 2023 yılının son seansını yükselişle kapattı. FONET hisseleri, 28 Aralık tarihli seansı 6,27 TL'den kapatmıştı. Borsanın 2023 yılı son işlem gününde ise %1,44 yükselen FONET, 2023'e 6,36 TL'den veda etti.

Yüzde 260 bedelsiz dağıtan şirket milyon TL'ye imza attı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme