Ziraat 1 milyondan fazla lot aldı, 9 gün sonra hisse TAVAN! 

Borsa İstanbul'un güçlü şirketlerinden Gübretaş, 9 günlük taban serisini bugün tavanla sonlandırdı. Ziraat Yatırım'dan GUBRF hisselerine yüklü alım geldi. Hisse tavan fiyata yükseldi. İşte detaylar! 

Ziraat 1 milyondan fazla lot aldı, 9 gün sonra hisse TAVAN! 
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., Borsa İstanbul’un en dikkat çeken şirketlerinden biri. Son yıllarda yatırımcıların gözdesi olan şirket, 18 Aralık Pazartesi günü bir KAP açıklamasında bulunarak Sermaye Piyasası Kurulu’nun, şirketin bedelsiz sermaye artırımına ret yanıtını verdiğini açıklamıştı. 

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

O tarihten bu yana her gün taban fiyata oturan GUBRF hisseleri, 9 günün ardından bugün tavana yükseldi. SPK’nın kararının KAP üzerinden paylaşılmasından önce 360 TL fiyatlarda işlem gören GUBRF hisseleri, kararın açıklanmasından sonra ise 135 TL’ye kadar gerilemişti. 

Aynı zamanda son 12 ayın en düşük fiyatını da bugün gören GUBRF hisseleri, günün en düşük fiyatında 135 TL’yi gördü. Daha sonra hissede yüklü alımların yaşanması hisseyi tavan fiyata çıkardı. 

ZİRAAT YATIRIM’DAN YÜKLÜ ALIM YAPILDI! 

Gübretaş hisselerinin %60’ın üzerinde düşüş göstermesi sonucu, tahtada bugün alıcılar öne geçti. Ziraat Yatırım’dan 29 Aralık tarihi saat 17.40 itibariyle ortalama 143,62 TL’den 1.012.887 lot alındı. Hissede en çok alım yapan diğer bir kurum ise ortalama 143,55 TL’den 940.844 lot alan Garanti oldu. Alıcılarda üçüncü sırada ise ortalama 150,05 TL’den 759.594 lot alan A1 oldu. 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 1
Yatırımcı 30 Aralık 2023 18:48

Büyük bir ihtimalle ziraat yatırıma yukarıdan talimat gelmiştir nede olsa gübre fabrikaları tarım kredi iştiraki

Bakmadan Geçme