O şirket yatırımcıların merakını giderdi!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Europen Endüstri (EUREN), yatırımcılara devam eden yatırım hakkında açıklamada bulundu. 

O şirket yatırımcıların merakını giderdi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcıları bilgilendiren şirket, devam eden güneş enerji camları yatırımında inşaatın %65 düzeyinde tamamlandığını belirtti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

European Endüstri, yatırımcılardan gelen yoğun sorular üzerine devam eden yatırımlarına dair güncel durumu paylaştı.

Şirketin devam eden Güneş enerjisi camları yatırımında inşaatın tamamlanma düzeyi %65'e ulaştı. Yurtdışından gelen makine ve ekipman sevkiyatlarıyla birlikte, ocak ayından itibaren montaj çalışmalarına başlanacak. Bu yatırımın 2024 yılı 3. çeyreğinde devreye alınması planlanıyor.

Ayrıca, 4 MW Çatı GES yatırımı devam etmekte olup, 2024 yılı 1. çeyreği sonunda üretime geçmesi planlanıyor. Bu yeni yatırım ile birlikte, şirketin kurulu gücü 18,6 MW'a yükselecek. European Endüstri, bu projelerle sürdürülebilir enerji üretimine katkı sağlamayı ve büyüme hedeflerini güçlendirmeyi amaçlıyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme